Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffBrad Leblanc Date: Sep 29, 2005 6:38am
Forum: etree Subject: Re: Bug: shows active, but not shown in year-browsing of a band?

I believe it means that the search engine database isn't picking them up, sometimes if you "Edit" > "Update" it will perform the update. I just did this for 8/27/2004:

http://www.archive.org/audio/etree-details-db.php?id=19402

Let's see if it shows up in the list in the next hour or so. Nice catch Tyler,

-Brad

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffBrad Leblanc Date: Sep 29, 2005 7:01am
Forum: etree Subject: Re: Bug: shows active, but not shown in year-browsing of a band?

Huh, issue resolved for *both* items.

http://www.archive.org/audio/etreelisting-browse.php?collection=etree&cat=Scarlet%20Symphony

I didn't update the other one (and it shows nobody else did either). I wonder if the SE just hiccupped for a little while there.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffBrad Leblanc Date: Sep 29, 2005 7:04am
Forum: etree Subject: Re: Resolved

Ah! The issue is that your original link is for MP3 only shows - see the link I posted vs. the link you posted (yours has "&mode=MP3" at the end which filters it).

The 2 "missing" shows don't have MP3's - thus they wouldn't be in the view you posted which only lists those that have MP3's.

This post was modified by Brad Leblanc on 2005-09-29 14:04:49

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffTyler Date: Sep 29, 2005 7:24am
Forum: etree Subject: Re: Resolved

ah! the mp3 angle! .. of course.. ;) thanks brad.. I forgot I was browsing through the mp3 shows..